Kröllerhaven 10 | Barendrecht | 0180-390237 | info@hypo-point.nl

Onafhankelijk hypotheekadvies

Voor een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies heeft de hypopoint-adviseur een scala aan hypotheekconstructies tot zijn beschikking van ruim 30 banken, verzekeraars en andere financiële instellingen. Hierdoor kunnen altijd uiterst interessante aanbiedingen worden gedaan, die passen in uw persoonlijke situatie. Voor een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies heeft Hypopoint een filosofie.

De essentie

De essentie van de hypopoint-formule is kwalitatief hoogwaardige advisering en betrouwbaarheid van de adviseur. Als klant krijgt u maatwerk in duidelijke en begrijpelijke taal, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Strikt persoonlijk

In tegenstelling tot veel andere hypotheekadvieskantoren, waar hypotheken en hypotheekconstructies meestal eenmalig en langdurig worden afgesloten tegen ‘gemiddeld’ gunstige condities, adviseert de hypopoint-adviseur in constructies waarbij de klant vandaag en in de toekomst kan profiteren van andere scenario’s en condities.

Uitgangspunt bij de benadering van de klant is dat de hypopoint-adviseur persoonlijk betrokken blijft bij de klant. Omdat de dossiers actueel blijven, kan ook bij wijzigingen in de persoonlijke situatie door de hypopoint-adviseur snel worden ingespeeld op de veranderende wensen en ideeën van de klant.

Rentestanden

Laagste rentegarantie zonder valkuilen? Hoe lager de rente, hoe groter de kans op valkuilen op de lange termijn. En juist tegen die valkuilen zullen wij u waarschuwen als u bij ons kiest voor de laagste rente.

Vakkundig advies

Heeft u bouw- of verbouwplannen, dan kunt u gebruik maken van het vakkundig advies van onze vaste bouwprojectbegeleider, de heer Erik van Erk.

wwww.erikvanerk.nl